Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Slagter Rødovre

Frisk kød i vores slagter i Rødovre

Hos Irmas slagter i Rødovre Centrum, finder du et stort udvalg af lækre kødprodukter. I slagteren finder du blandt andet friske og lækre udskæringer som, entrecôte, culotte og mørbrad. Alle kvalitetsudskæringer i højeste kvalitet og med høj fokus på bl.a. dyrevelfærd.

I afdelingen finder du også lækker tapas, og pålæg med appetitvækkende smagsnuancer lige til at købe med hjem – enkelte og nemt!

 

Høje standarder og de bedste kvalitetsudskæringer

Hos Irmas slagtere vælger vi vores leverandører med omhu, så vi kan levere frisk kød af højeste kvalitet til vores mange kunder. Eksempelvis er Irmas kødkvæg fodret med græs og ude det meste af året. Det gør, at kødet er mørt og saftigt og har en fremragende fedtmarmorering.

Irma tror på, at dyrevelfærd betaler sig. Derfor har vi også indført ”dyrevelfærdshjertet ”-ordningen, som gør det nemmere for dig som forbruger at finde de produkter, hvor producenten har gjort en stor forskel for dyrevelfærden.
Vi står altid klar til at hjælpe med vejledning, gode råd eller opskrifter. Så kig forbi din lokale Irma slager og bliv klar til skønne madoplevelser!

 

Butikker med slagter i Rødovre

Irma Rødovre Centrum
Rødovre Centrum 1G, St 150
2610 Rødovre
Tlf.: 36411255
Åbningstider