Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Slagter Roskilde

Kvalitetskød hos din slagtermester i Roskilde

Søger du råd, vejledning og et stort udvalg af lækre kødprodukter? Så bør du besøge din lokale Irma slagter. Hos vores slagter i bl.a. Irma Roskilde, finder du slagtere med høj faglighed og en køledisk fyldt med friske råvarer af høj kvalitet.

I køledisken i Roskilde finder du bl.a. kvalitetsudskæringer fra svin, fjerkræ og okse. Vores mål er at sælge kødprodukter af meget høj kvalitet uden at gå på kompromis med dyrevelfærden. Udover kvalitetsudskæringer i køledisken, så kan du også finde spændende pålægsprodukter og tapas, lige til at købe med hjem!

 

Kun de bedste kvalitetsudskæringer og kødprodukter

Vores slagtere udvælger altid leverandører med stor omhu, og det sker for bl.a. at kunne tilbyde friske kødprodukter af højeste kvalitet. Derudover, så er Irma også med i mærkningsordningen ”dyrevelfærdshjertet”, som er en ordning der gør det nemt for forbrugerne at finde de produkter, hvor producenten har gjort en ekstra indsats for dyrevelfærden.

Hvis du har spørgsmål til de forskellige udskæringer eller bare har brug for lidt inspiration, så kan du altid besøge din lokale Irma slagter og tale med din slagtermester.

 

Butikker med slagter i Roskilde

Irma Roskilde
Skomagergade 21
4000 Roskilde
Tlf.: 46368630
Åbningstider