Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas Fisk

Et hav af nye livretter

Fra havet til Irma til dig

Få et hav af inspiration til nye livretter på tallerkenen med sæsonens bedste fisk. En høj og håndskåret kvalitet fra Hanstholm Fiskeaution, der er sendt til Irma, kort tid efter de er landet. Gør din egen fangst nu i alle Irma-butikker med slagter. Få overblik over udvalget nedenfor.

Dorade

Doraden kendes også som guldbrasen. Den er opdrættet i Sydeuropa og er en stor delikatesse i Sydeuropa. Fisken er mager, med hvidt saftigt kød. Tilberedes hel på grill eller i ovn.




Forel

Forel er ørreder i portionsstørrelse. Det en halvfed fisk med et rimeligt fast kød, som er yderst velegnet til at blive tilberedt hel på grill og eller i ovn. Foreller er opdrættet i danske dambrug.





Jomfruhummer

Jomfruhummer fra Skagerrak og Kattegat er en gastronomisk delikatesse. Det smagfulde hvide kød er magert og konsistensen er finere end almindelig hummer. 

Laks

Laksen er ubetinget danskernes yndlingsfisk, måske fordi dens flotte saftige orange-røde kød er med en fin struktur og kan tilberedes på et utal af måde. Fisken opdrættes i færøsk og norsk farvand.



Rød fisk

Rødfisk har fast og magert lysrosa kød, som bliver hvidt ved tilberedning. Den kan fanges på dybt vand i Nordsøen, Skagerrak, Kattegat og helt ned langs den portugisiske kyst.




Torsk

Torsk har saftigt lyst kød, med en mild neutral smag. Torsken er bedst om foråret og vinteren og en gammel huskeregel er at torsken helst skal spises i de måneder, der er R i. Torsken er den foretrukne fisk til nytår.