Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fiskehandler Frederiksberg

Find frisk fisk i din lokale fiskehandler på Frederiksberg

Hos Irmas fiskehandlere på Frederiksberg finder du sæsonens bedste fisk og skaldyr. Vi sælger blandt andet dorade (også kendt som guldbrasen), forel (bedre kendt som ørreder), jomfruhummer, laks og torsk.

Vi ønsker, at fisken i højere grad skal indgå i vores kunders retter, og vi står derfor altid klar med gode råd og inspiration til f.eks. aftensmaden eller den lette frokost. Vores fiskehandlere udvikler både opskrifter og tilbyder også et stort udvalg af skønne delikatesser.

 

Frisk fisk direkte fra Nordjylland

Hos Irmas fiskehandlere vælger vi altid vores leverandører med stort omhu, så vi kan levere friskfanget fisk af den højeste kvalitet til vores kunder.

Vores fisk leveres friske fra Hanstholm Fiskeauktion, som ligger i Nordjylland. Fiskene bliver sendt til Irma kort efter fangsten og ankommer friske til vores lokale fiskehandlere på Frederiksberg.

 

Bæredygtige fisk

Hos Irmas fiskehandlere på Frederiksberg lader vi ikke havmiljøet og biodiversiteten lide. Vores fisk bærer derfor det blå MSC mærke, som betyder at fiskene kommer fra en sund bestand, de er ikke en truet art og de er fanget med omtanke på bl.a. havmiljøet. Godt for både dig og naturen.

Hvis du leder efter friske og bæredygtige fisk til din næste måltid, en af vores lækre fiske delikatesser eller bare lidt inspiration? Så kig forbi en af vores lokale fiskehandlere på Frederiksberg.

 

Butikker med fiskehandlere på Frederiksberg

Irma Platan
Vesterbrogade 162
1800 Frederiksberg C
Tlf.: 33317273
Åbningstider

 

Irma Peter Bangsvej
Peter Bangs Vej 61
2000 Frederiksberg
Tlf.: 38864439
Åbningstider