Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fiskehandler København

Friske fisk og skaldyr i din lokale fiskehandler i København

Hos Irmas fiskehandlere i København kan du finde nogen af sæsonens bedste fisk og skaldyr i køledisken. Vi sælger blandt andet dorade (bedre kendt som guldbrasen), forel (også kendt som ørreder), jomfruhummer, laks og torsk.

Vi tilstræber os på, at fisk i højere grad skal indgå i vores kunders anretninger, og vi står derfor altid klar med rådgivning og inspiration til den næste middag. Vores fiskehandlere udvikler bl.a. egne opskrifter, men tilbyder også et væld af lækre delikatesser lige til at tag med.

 

Friskfanget fisk direkte fra Nordjylland

Hos Irmas fiskehandlere vælger vi altid vores leverandører med største omhu, så vi kan levere frisk fisk og skaldyr af høj kvalitet til vores kunder.

Vores fisk leveres friske fra nordjyske Hanstholm Fiskeauktion. Fiskene bliver sendt til Irma kort efter fangsten og ankommer friskfanget direkte til vores lokale fiskehandlere i København.

 

Bæredygtige fisk

Hos Irmas fiskehandlere i København lader vi ikke havmiljøet og biodiversiteten i stikken. Vores fisk bærer derfor det blå MSC mærke, som betyder, at fiskene kommer fra en sund bestand, de er ikke en truet art og de er fanget med omtanke på bl.a. havmiljøet.

Hvis du leder efter friskfanget fisk til din næste middag eller bare lidt inspiration, så kig forbi en af vores mange lokale fiskehandlere i København. Alle med høj faglighed og passion for gode råvarer!

 

Butikker med fiskehandlere i København

Irma Borgergade
Borgergade 24
1300 København K
Tlf.: 33324300
Åbningstider


Irma Nørreport
Nørre Voldgade 76
1358 København K
Tlf.: 33151094
Åbningstider

 

Irma Torvegade
Torvegade 58
1400 København K
Tlf.: 32545598
Åbningstider

 

Irma Frederiksborggade
Frederiksborggade 34 - 36
1360 København K
Tlf.: 33322495
Åbningstider

 

Irma Sluseholmen
Sluseholmen 18
2450 København Sv
Tlf.: 33232345
Åbningstider