Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fiskehandler Valby

Stort udvalg af frisk fisk hos din lokale fiskehandler i Valby

Hos Irmas kvalitets fiskehandler i Valby, kan du finde sæsonens lækreste fisk og skaldyr. Vi sælger blandt andet dorade (guldbrasen), forel (ørreder), skønne jomfruhummere, laks og torsk i højeste kvalitet – perfekt til hverdag eller de festlige lejligheder.

Vi tilstræber, at fisken i højere grad skal indgå i vores kunders middagsretter, og vi står derfor altid klar med de gode råd og den gode inspiration til f.eks. aftensmaden. Vores fiskehandlere udvikler egne opskrifter, men tilbyder også et stort udvalg af velsmagende delikatesser.

 

Frisk fisk direkte fra Nordjylland

Hos Irmas fiskehandlere vælger vi altid vores leverandører med stor omhu, så vi kan levere frisk fisk af den højeste kvalitet til vores kunder. Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder med både inspiration og lækre råvare.

Vores fisk leveres friske fra nordjyske Hanstholm Fiskeauktion. Fiskene bliver sendt direkte til Irma kort efter fangsten og ankommer derfor friske til vores lokale fiskehandler i Valby.

 

Bæredygtige fisk

Hos Irmas fiskehandler i Valby lader vi ikke havmiljøet og biodiversiteten i stikken. Vores fisk bærer det blå MSC mærke, som betyder at fiskene kommer fra en sund bestand, de er ikke en truet art og de er fanget med omtanke på blandt andet havmiljøet.

Hvis du leder efter friske og bæredygtigt fangede fisk til aftensmaden, eller bare lidt inspiration, så kig forbi vores fiskehandler i Valby hvor fagligheden altid er i top!

 

Butikker med fiskehandlere i Valby

Irma Valby
Valby Langgade 48
2500 Valby
Tlf.: 36454544
Åbningstider