Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fiskehandler Østerbro

Fisk i vores fiskehandler på Østerbro

Hos Irmas fiskehandlere på Østerbro finder du sæsonens bedste fisk og skaldyr. Vi sælger blandt andet dorade, forel, jomfruhummer, laks rød fisk og torsk.

Vores mål er i højere grad at få fisken med i vores kunders retter, og vi står altid klar med råd og inspiration til aftensmaden. Vores fiskehandlere udvikler både opskrifter og laver et hav af lækre delikatesser.

 

Frisk fisk leveret fra Nordjylland

Hos Irmas fiskehandlere vælger vi vores leverandører med omhu, så vi kan levere frisk fisk af højeste kvalitet til vores kunder.
Vores fisk leveres friske fra Hanstholm Fiskeauktion, som ligger i Nordjylland. Fiskene bliver sendt til Irma kort efter fangsten og ankommer friske til vores fiskehandlere på Østerbro.

 

Bæredygtige fisk

Hos Irmas fiskehandlere på Østerbro lader vi ikke havmiljøet og biodiversiteten lide. Vores fisk bærer det blå MSC mærke, som betyder at fiskene kommer fra en sund bestand, de ikke er truet og de er fanget med omtanke på havmiljøet.

Hvis du leder efter friske bæredygtige fisk til aftensmaden, en af vores lækre fiske delikatesser eller bare lidt inspiration, så kig forbi et af vores fiskehandlere på Østerbro.

 

Butikker med fiskehandler på Østerbro

Irma Standboulevarden
Strandboulevarden 94
2100 København Ø

Tlf.: 35386333 
Åbningstider

 

Irma Svanemøllen
Østerbrogade 135
2100 København Ø

Tlf.: 39186257
Åbningstider

 

Irma Østerport St.
Oslo Plads 2, Østerport St
2100 København Ø

Tlf.: 33910530
Åbningstider