Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dare to eat

Tør du?

Lad os blive lidt mere bæredygtige

Rom blev ikke bygget på en dag. Det gør en grønne og mere bæredygtig verden heller ikke. Men vi tror på, at ved at tage små aktive valg, hver dag, kan vi gøre en forskel.

Derfor fryder vi os næsten ved tanken om Dare to Eat. Små insekt bites i mundrette størrelser. Det kan virke frastødende, men tro os, du vil ikke fortryde dit valg, når du først har taget en bid. 

Du skal ikke være bange for insekter

Vidste du, at der findes over 1900 arter spiselige insekter? Og at det anslås, at mere end 2 milliarder mennesker rundt om i verden spiser insekter i deres hverdag? Måske du selv har stødt på insekter på en rejse? De nydes f.eks. grillet på spyd i Sydøstasien eller friske i Mexikanske tacos.

Skønt insekter tit nydes med øje for det gastronomiske, har de også en kæmpe miljømæssig potentiale, for at gøre vores verden mere bæredygtig. Hvis vi producerer et 1 kg. insekter, udleder vi nemlig hele 100 gange mindre CO2 end ved produktionen af oksekød. Og faktisk kræver produktionen også mindre landarealer og vand end f.eks. soyabønner gør. 

Tag en bid af en grønnere verden

Kolonial

Hampeprodukter fra Møllerup Gods

Hampeprodukter fra Møllerup Gods

Læs mere om produkterne her
Nyt på hylderne

Frankly Juice

Nyhed: Nøddedrikke fra Frankly

Læs meget mere om Frankly Juice her