Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lækker økologisk is fra Irma

Iskold velsmag fra Morten Heiberg

Vi elsker is! Og vi elsker økologi!

Derfor er vi også enormt glade for at kunne fortælle, at den serie af is, vi har lavet i samarbejde med desserteksperten Morten Heiberg, nu kan iklæde sig det røde Øko-Ø og slutte sig til vores store udvalg af økologiske lækkerier. 

Irma og ismanden

Når man gerne vil have de bedst mulige varer på hylderne, og i frysedisken, gælder det om at alliere sig med de dygtigste mad-håndværkere. Netop derfor er det Morten Heiberg der er vores ismand!

”Ambitionen med min is er ganske klar – kun de bedste råvarer er gode nok. Min is er flere gange blevet kåret til Danmarks bedste is, så jeg har meget at leve op til, men den kamp tager jeg gerne op. Jeg håber at du vil nyde isen” siger Morten.

Vi har gjort os umage med at lave økologiske is, hvor smagene danser på tungen og bringer velsmagssmilet frem, hvad end isen serveres som afslutningen på en udsøgt middag eller måske som en kold forfriskning på en solskinsdag.

11 af de gode

Vores kærlighed til is er så meget mere end en hed sommerflirt. En velskabt flødeis burde være de fleste personer forundt, og er man mere til sorbet, kan vi kun nikke forstående. 

Morten Heiberg er manden, som altid står klar med den ene gode ide, til en ny is, efter den anden. 

Uanset om du er til de klassiske smage, som chokolade, nougat eller vanilje, eller om du er til de lidt mere eksperimenterende som regnbue, gin & tonic eller chilisorbet, så finder du, hvad hjertet begærer i Irma.

 

Prøv dem i...

Opskrift

Vaffel med is og hjemmelavet drys

Opskrift

Bagte rabarber med kanellåg og nougatis

Opskrift

Nøddeskål med vanilje, brombær og nøddecreme