Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Økologisk chokolade

Chokolade er elsket af alle, små som store. Økologisk chokolade smager herligt og passer samtidigt på naturen

Hvad er økologisk chokolade

Økologisk chokolade er lavet af økologiske kakaobønner. Indholdet af kakao i chokolade er det, der afgør, hvor kraftigt den smager, og hvor mørk den er. Meget mørk chokolade har et højt indhold af kakao og bliver dejlig bitter i smagen. Lys chokolade har ikke så højt et indhold af kakao, og bl.a. derfor smager den mildere. 

Økologisk chokolade er: 

  • Chokolade lavet på kakaobønner uden kemiske pesticider 
  • Raffineret smag på grund af rene råvarer i høj kvalitet
  • Chokolade som ofte har et højrere kakaoindhold end konventionelt chokolade 

Irmas økologisk chokolade 

I Irma kan du købe økologisk chokolade, som også er Fairtrade-mærkede. Det betyder, at chokoladeproducenterne, kakaobønderne og alle andre involverede arbejder for bedre sociale, grønne og bæredygtige vilkår. 

Irmas økologiske chokolade er endvidere fremstillet i samarbejde med GEPA The Fair Trade Company, som arbejder for en fair handel igennem alle led i produktionen af chokoladen. Vi ønsker at sikre en god handel, passe på naturen og andre mennesker og tilbyde dig velsmagende chokolade i høj kvalitet. 

Irmas økologiske chokolade har et højt kakaoindhold, hvilket giver mange antioxidanter. Chokoladen har en lækker konsistens, er 100 % økologisk og indeholder kun de bedste råvarer, vi har valgt med omhu. 

En ny favorit

Måske du allerede kender vores linje af Irma Økologisk chokolade? Men har du smagt det nyeste skud på stammen? Eller bønne på kakaotræet om man vil..

Sidste år spurgte vi gæsterne på vores madmesse Mad&Glæde hvilken chokolade, som de ønskede i sortiment - og den mest populære var denne mørke chokolade med havsalt. Hvis du tager en bid kan du godt forstå hvorfor. 

Prøv disse søde opskrifter med chokolade

Opskrift

Knasende chokoladetoppe

Opskrift

Hjemmebagte choko-sandwich med hindbær

Opskrift

Chokoladetærte med mangosauce og is

Opskrift

Chokolade cheesecake