Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Juleøl

Vi guider dig til den gode øl

Vi har fundet øllen til julen

Skønt julen er hjerternes fest, så er det også de våde varers fest! Portvin, rødvin og gløgg står i høj kurs, men det gør øllen så sandelig også! 

Det er aldrig en nem opgave at parre den dejlige julemad med den rette øl. Men det er der råd for! Vi har nemlig samlet vores bedste bud, uanset om du skal finde en øl til julemiddagen, julefrokosten eller desserten. 

Til julemiddagen

Til den klassiske julemiddag anbefaler vi Irmas julebryg. Denne julebryg har hentet sin inspiration i Belgien, og den er brygget med hele 5 specialmalte, rørsukker, aromatisk humle og med belgisk gær. 

Denne øl er bedste ved 5 - 7 grader. 

 

Til julefrokosten

Vi anbefaler den herlige malt øl fra Skands til årets julefrokoster - eller måske bare en lille forfriskning. Denne øl har en herlig afrundet smag med diskret sødme og noter af chokolade. 

Opbevar denne øl mørkt og køligt. 

Til julefrokosten

Vild med sild, lune retter og julefrokoster i alt almindelighed? Så er det denne øl fra Herslev, som du skal sætte på bordet. Den er både karakterfuld, men også let drikkelig. 

Den smukke ravfarve vil gøre lykke i alle glas. 

 

Til julefrokosten

En klassisk øl til en klassisk julefrokost!

 

Denne specialøl er brygget på forskellige bygmalte samt engelsk humle. Den er tilsat en passende mængde appelsinskal, fennikel, koriander og nelliker - og så er den overgæret med en herlig cremet konsistens. 

Til det stegte kød

... Eller en god gryderet, men det er nu sjældent, at det kommer på julebordet. 

Denne øl fra Nørrebro Bryghus er en mørk ale, som er fyldig og kompleks, og så har den en kraftig syre, men samtidig også en herlig sødme. 

Til desserten

Skønt denne herlige malt øl er god til dessert, kan den også med succes nydes til anden eller gåsen. 

Stjernebryggen er kraftig og fyldt med dejlig sødme!