Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sarahs sunde sommerkøkken

Spis med! Uanset om du er kødspiser, vegetar eller flexitar

Rodfæstet madpassion

Uanset om du er kødspiser, vegetar eller flexitar, så er disse fem grønne retter en fryd for alle sanser. Du kan servere de grønne herligheder som forret, hovedret eller som skønt tilbehør til sommerens grillmad. Kvinden bag retterne, canadiske Sarah Britton, har slået rødder i København, men har hele verden som arbejdsplads med sin grønne madblog My New Roots.

Rucolasalat med smørpocherede radiser og røget salt

Denne grønne ret er en fryd for alle sanser. Du kan servere herligheden som forret, hovedret eller som skønt tilbehør til sommerens grillmad.

Rucolasalat med smørpocherede radiser og røget salt
irmapigen

Dyk ned i den grønne madglade

Frugt & Grønt

1-2-3 fermentering

Alle taler om fermentering. Kom godt i gang med vores opskrifter.

Lær om fermentering her
Vegetar

Ydes grønne skud

Kom med forbi Michelin-kokken Henrik Ydes nyeste restaurant, VeVe, i Nordhavn.

Læs om Veve og find inspiration til dit eget køkken her
Vegetar

Grønt måltid

I Irma har vi gjort det nemt at være vegetar og veganer

Læs mere om Det Grønne Måltid her
Vegetariske og veganske varer

Plantebaseret fars

Plantebaseret fars

Læs om varerne her