Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Beyond Meat

Et lækkert kødfri alternativ

NYHED: Beyond Sausage

Beyond Sausage er et plantebaseret produkt, som er baseret på naturlige ærteproteiner, kokosolie og solsikkeolie. Smagen og farven er naturlig med rødbeder, æble og andre naturlige smagsstoffer.

Alle ingredienserne er naturlige, lige fra proteinerne, "fedt", og smagsstofferne. Alt er NON-GMO og indeholder 16g protein. Produktet indeholder hverken Soya eller gluten. 

Ethan Brown startede i 2009 med at lave plantebaseret kylling, og deres første kunde var Whole Foods. I 2014 kom gennembruddet med deres plantebaseret bøf, Beyond Burger, som også forhandles i Irma.

Fås kun i din lokale Irma.

 

Danmarkspremiere på detailmarkedet

Som det første supermarked i Danmark kan Irma nu tilbyde  verdens mest populære og anderkendte plantebaserede burger, The Beyond Burger® fra Beyond Meat.

Den er 100 procent plantebaseret, uden gluten og uden soya, kendt som den burger, der smager og ligner en kødbaseret bøf mest.

Den kommer fra burgerens eget hjemland, USA, hvor den er et kæmpehit.

Et lækkert kødfri alternativ til din burger

Vi mærker en stærkt stigende efterspørgsel efter flere plantebaserede fødevarer af høj kvalitet. Med The Beyond Burger®, opfylder vi et stort ønske ikke alene fra vores veganske kunder, men også fra det stigende antal forbrugere, der skærer lidt ned på kødet og supplerer med plantebaserede alternativer. 

The Beyond Burger® sælges ved slagterafdelingerne i Irma fra 8. juli. 2019