Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tag hjemmebaren til højeste niveau

Du finder opskrifter fra alle producenterne nedenfor.

Nørrebrew

Espresso Tonic (alkoholfri):
25 ml cold brew eller et afkølet espressoshot
180 ml god tonic
Et par skiver agurk
Isterninger

Moscow Mule (alkoholfri):
1 lime (1-2 tsk juice)
1 tsk sukkersirup
1/4 glas danskvand
3-4 mint blade
3/4 glas Ginger Beer
Crushed ice

Flying Couch

Pilsner 4.5%:
er vores tysk-inspireret pilsner. Vi anvender udelukkende tyske humler og har givet den en fin mængde bitterhumle, som er typisk for de nordtyske pilsnere. Øllen er ufiltreret og upasteuriseret.

Slush Ice 6%:
er en tropisk frugtbombe. Vi har tilføjet guava, mango, passionsfrugt, ananas og pære. Selvom vi kategoriserer øllen som en “sour” er den faktisk ikke særligt sur. Øllen er ufiltreret og upasteuriseret.

Syreregn 6.5%:
Er en amerikansk vestkyst inspireret IPA. Dvs. der er brugt en god portion bitterhumle, og de humler der er anvendt, giver noter af gran og fyr, modsat de mere frugtige humler i de moderne IPA’er. Øllen er ufiltreret og upasteuriseret.

Twisted Leaf

Vanilje Lime: 
Har en særegen og forfriskende smag. Den naturligt tørre krop fra kaffebladene komplimenteres af sprudlende syrlighed fra friske lime, let sødme fra vanilje, og et strejf økologisk rom, der afrunder og krydrer smagen.

Hindbær Lime:
Er et sansebombardement af sol og sommer. En let syrlighed fra friske lime og et strejf hibiscus, der med et pift af økologisk vodka fuldender oplevelsen.

Bybi

Bybi Pale Ale:
Er brygget med Cassade humle og Bybi honning. Honningen giver en sødme uden at overtage den klassiske bitterhed i en pale ale. Denne øl er perfekt til det kolde julebord eller til et godt stykke kød. Nydes bedst ved 8-10 grader

Bybi ROM: 
Vores rom er lagret på bourbonfade fra de caribiske øer, smagt til med Bybi honning fra København. Smagen er dyb og aromatisk med en krydret karakter og søde noter fra honningen.
Bybi ROM nydes bedst afkølet med en enkel isterning.

Bybi Dark `N` Stormy:
3 cl rom
25 cl ginger beer
2 friske limeskiver
Et tvist af frisk limesaft
Isterninger efter behov

Numba

Hibiscus original strawberry:
Mix og blend:
½ Hibiscus original
1 dl Frosne el friske jordbær
½ håndfuld isterninger
Tilsæt frisk mynte og jordbær i skiver

MORINGA MIRACLE mint:
Bland og blend:
½ Moringa Miracle
1/4 dl friske mynteblade
Juice af 1/4 lime
½ håndfuld isterninger
Tilsæt frisk mynte og limeskiver

Bad Company

White Russian:
4 cl. bad boy kaffe likør
2 cl vodka
2 cl sødmælk

Bad Mouth Tonic: 
5 cl. Bad Mouth Vermouth
Tonic
En skive appelsin eller peel som garniture.

Læsk

Sparkling Raspberries:
1 del Læsk Raspberries Kombucha
1 del mousserende vin (halvsød)
Pynt eventuelt med friske hindbær på toppen og server iskold.

The kombucha margarita:
1 del tequila (evt. mezcal)
1 del triple sec (fx cointreau)
1 del frisk limesaft
6 dele Læsk Elderflower Kombucha
Server den over is (helst knust) og pynt med en skive lime og eventuelt en saltkant på glasset.

Wish

Wish in gin mule:
2 cl gin
1 Wish øko craft soda ginger
Serveres I high ball glas med is, mynte og lime

Red Whisberry:
2 cl vodka
1 Wish Raspberry
Serveres i vinglas med is, mynte og friske hindbær

Copenhagen Winery

Mocktail med granatæble og kamilleblomst:
1/2 granatæble
2 tsk rørsukker
1/2 lime
Mousserende kamilleblomst fra Copenhagen Winery
Halver granatæblet og bank de røde kerner ud i en skål.
Tilføj 2 teskefulde rørsukker og saften fra en halv lime, og rør det forsigtigt sammen med granatæblekernerne.
Put granatæblekernerne i flotte glas og top op med iskold mousserende kamilleblomst fra Copenhagen Winery.

Hyldeblomst & ingefær Fizz:
2 cl gin (din favorit)
1 tsk revet ingefær
2 tsk rørsukker
1/2 lime
Mousserende hyldeblomst fra Copenhagen Winery
Riv ingefær og bland med rørsukker og limesaft.
Put blandingen i et flot glas.
Hæld gin over og top op med mousserende hyldeblomst fra Copenhagen Winery

ISH

Cranberrish:
En forfriskende drink, der balanceres af tranebærsiruppens sødme og ginens bitterhed. Den er perfekt som det velsmagende indslag til din Thanksgiving-middag eller som velkomstdrink juleaften.

6 cl GinISH
10 cl tonic (f.eks. Nørrebrew)
1 cl tranebærsirup (f.eks. fra Monin)
Isterninger

Pynt: friske tranebær og frisk rosmarin

Sådan gør du:
Kom GinISH, tranebærsirup og isterninger i en cocktail shaker og shake i 20-30 sekunder
Hæld indholdet gennem en si ned i et high ball glas - eller et andet højstilket glas du har.
Top op med mere is og tonic. Til sidst pynter du med friske tranebær og frisk rosmarin.

Replenisher:
Appelsinskal, ingefær og RumISH giver dig dyb smag med et lille kick. Kanelen runder hele oplevelsen af. ReplenISHer er en ideel drink til julens mange hyggelige sammenkomster eller til når du bare trænger til forkælelse på en mørk vinteraften.

6 cl RumISH
12 cl Ginger Beer (vi anbefaler den fra Nørrebrew)
Saft fra en appelsinbåd.
Isterninger
Pynt: appelsinskal, frisk ingefær, kanelstang

Sådan gør du:
Kom RumISH i et lavt glas med is.
Top op med Ginger Beer og saften fra en appelsinbåd.
Til sidst pynter du med en tyndt udskåret appelsinskal, nogle skiver frisk ingefær og en kanelstang.

Grands Vin

Opskrifterne er udvikilet af Jesper Schmidt (@lindhardtogringhof - @jesperschmidtforfatter)

6,8% OMG ! It´s Danish: 
Udstyr: Vin glas, jigger, barske
Ingredienser:
12 cl Dansk Rosé fra Grands Vin
0,5 cl Sukkersirup
6-8 stk. isterninger
8 cl Lemon sodavand
Garnish - grapefrugt - citron

Fremgangsmåde: Kom rosé og sirup op i et glas - rør godt rundt - tilføj isterninger - top med lemon soda - pynt med citrusfrugter skåret forskelligt

Rosangria:
Udstyr: Rødvinsglas, Barske
Ingredienser
4 cl. Gin
4 cl. Dansk Rosé fra Grands Vin
0.5 cl. Rød vermouth
4 cl. friskpresset øko limejuice
8-10 Isterninger
Pynt/garnish:
2 skiver appelsin økologisk (skyllet)
2 skiver citron økologisk skyllet)
2 kviste rosmarin økologisk (skyllet)

Fremgangsmåde:
Kom isterningerne op i et stort rødvinsglas, Tilsæt appelsin og citron. Derefter hældes Gin, Dansk Rosé og vermouth op i glasset og rør det rundt med en ske. Til sidst tilsættes limejuice og rosmarinkvist

København Kombucha

Santa’s Røde Kys (uden alkohol):
Sirup:
½ dl Rosa Rugosa fra København Kombucha
5 stk friske tranebær
1½ stk stjerneanis
½ kanelstang
¼ cm skrallet ingefær
1 spsk sukker
½ strimmel økologisk mandarin-skræl (ca. 1½ cm)

Og endnu ½ dl Rosa Rugosa fra København Kopmbucha til at toppe af med

Opskrift:
Put alle ingredienserne (på nær mandarin-skrællen) i en kasserolle og mos de friske tranebær med en gaffel. Kog i 3-5 minutter. Lad det afkøle lidt og pres mandarin-skrællen lidt og tilsæt den til siruppen. Køl det hele godt af og fordel siruppen i 2 glas og top af med ca. ¼ dl. Rosa Rugosa fra København Kombucha til hvert glas. Glem ikke isterningerne og lidt dekoration.
Nyd denne dejlige variant til jule-tiden.

Santa’s skæg (uden alkohol eller med):
½ stk. pasteuriseret æg
¼ dl sødmælk (eller erstat med flødeskum)
½ dl Hidcote Blue fra København Kombucha
1/8 dl rørsukker
1/8 vaniljestang
Tilsæt evt. ¼ dl god hvid rom
Lidt sukker og kanel til dekoration

Lav en sukker/kanel-rand på glasset: Hæld sukker og kanel sammen i en flad tallerken. Vend glasset rundt og dyp kanten i lidt kombucha og dyp det derefter ned i sukker/kanel blandingen.

Opskrift:
Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og fordel i sukkeret.
Pisk ægget godt sammen og tilsæt sukkeret til ægget bliver lidt tykkere.
Tilsæt mælk og pisk til sukkeret er væk. Tilsæt Hidcote Blue fra København Kombucha og pisk i 10 sekunder og server i et lækkert glas toppet med is (også lækkert med lidt hvid rom).
Nydes med et par venner, når der rigtigt skal hygges.