Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Charcuteri og bobler

Bare os to..

Charcuteri og bobler

Fredag aften. En lang arbejdsuge er slut. Luk computeren i og smid benene op. Maden kan du lade din bedre halvdel om, for når der står charcuteri og bobler på menuen behøver det ikke tage mere end højst 15 minutter. 

 

Konge charcuteri og tilbehør fra Irma

Boblerne har vi fra Norditalien.  Farven er flot strågul med grønlige reflekser. Duften og smagen er frugtaromatisk af æbler og pærer med et strejf
af roser. Eftersmagen er behagelig lang og frugtig med masser af fine bobler.

Olivenerne er Irmas sorte med sten fra dåse. De er rige på smag, og har herligt, blødt frugtkød.

Artiskokkerne har vi høstet fuldmodne og grillet få timer efter. En sand delikatesse med en let nøddeagtig smag. 

Man går aldrig galt i byen med en skiveskåret parmaskinke – især ikke, når skinken hedder
Lalinea Bio. Berlingske testede skinken i maj måned 2017 og bedømte denne skønne skinke som bedst i test.

Irmas vildsvinepølse og krondyrpølse er vilde salami af vildsvin og kronvildt tilsat flot krydringer. som er oplagte til tapas og forkælelse. 

Vores sprøde italienske flutes fra Il fornaio er luftige og med en mild smag
af surdej. Vi tilsætter hvedemelssurdejen med fordejen, lader det koldhæve natten over for til sidst at blive bagt i stenovnen. Den intense varme fra
ovnen lukker skorpen, så krummen bevarer fugt og fylde.

Bresaola er lufttørret, magert okselår i papirtynde skiver. Saltet og lagret. Har en aromatisk, let sødlig smag. Et delikat alternativ til carpaccio.

Champagnefest - Irma elsker bobler


Er der bobler i din hverdag? Er der et strejf af fest over din tirsdag? Hvis ikke, har du en stående invitation fra Irma.

Få inspiration og bliv klogere på boblende glæder her