Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irma og økologien

Lige siden begyndelsen af 1980’erne har økologi været en mærkesag for Irma.

Økologi er ikke bare økologi

Hvis en vare ikke lever op til vores krav om smag og kvalitet, leder vi videre, indtil vi har fundet den berømte nål i høstakken. Det gælder alt fra havregryn, gulerødder og rugbrød til chokolade og udsøgt kød.

Vi smager os frem hos producenter fra nær og fjern, så vi kan tilbyde økologiske alternativer inden for alle varegrupper. Blandt andet derfor har Irma byens største udvalg af vin skabt på økologiske druer. Vin, der vel at mærke har alle de kvaliteter, en god vin skal have. Ellers stod den ikke på vores hylder.

Irma mest bæredygtig og er med til at styrke markedet for økologiske kvalitetsprodukter

I dag fylder de økologiske varer mere på Irmas hylder end i nogen anden dansk dagligvarekæde. I 2013 blev vi hyldet for vores økologiske engagement og vandt prisen "Top-level Bio 2013". Det skete på verdens største økologimesse BioFach i Nürnberg. Juryen tildelte Irma prisen med følgende begrundelse:"Irma har igennem 20 år været i front, hvad angår økologi i detailbranhcen. Irmas stærke partnerskab med lokale avlere har i unik grad medvirket til at styrke og udvikle markedet for økologiske kvalitetsprodukter."

Danskerne er vilde med Irmas stærke fokus på økologi, kvalitet og bæredygtighed. I 2015 har Irma indtaget 1. pladsen over de mest bæredygtige mærker i Danmark, kåret af danske forbrugere i "Sustainable Brand Index 2015".

Andre har også læst

Økologi

Hvad er økologi?

Økologi er din sikkerhed for gode råvarer, ingen sprøjtemidler og dyrevelfærd. Du kan få masser af økologi i Irma, hvor vi har mange spændende økologiske varer.

Bliv klogere på økologi
Nyt på hylderne

Nye varer på hylderne i Irma

Find ud af her hvilke nyheder der lander på hylderne i din lokale Irma

Se alle nyhederne
Mærkesager

Mærkesager

Irma har lang tradition for at udvise ansvarlighed, når det gælder f.eks. miljø, etik og sundhed.

IRMAS PASSION
Vegetar

Vegetar og plantebaseret

I Irma kan du finde en lang række af vegetariske og veganske varer

Læs mere om Irmas vegetariske sortiment