Læs opskrift på chokoladekage med pærer. Læs også andre gode opskrifter på desserter til efteråret og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser. Klik her »
Tilberedning
Sæt ovnen på 175 grader.
Fjern sten fra dadler og kom i en blender. Kom sirup og æblemost i og blend fint.
Kom æg i en skål og hæld dadelblandingen i. Pisk godt sammen.
Kom kokosolie og chokolade i en gryde og smelt sammen. Tag straks fra varmen.
Bland havregryn, grahamsmel, vaniljepulver og bagepulver sammen i en skål og vend i dadel- og æggeblandingen. Vend chokoladen i.
Smør en springform på cirka 24 centimeter og drys med grahamsmel. Kom dejen i.
Skær pærerne i otte både og stik ned i kagen. Bag kagen midt i ovnen i 40 minutter. Tag ud og afkøl på rist. Server lun eller kold med creme fraiche og kokoschips.
Fjern sten fra dadler og kom i en blender. Kom sirup og æblemost i og blend fint.
Kom æg i en skål og hæld dadelblandingen i. Pisk godt sammen.
Kom kokosolie og chokolade i en gryde og smelt sammen. Tag straks fra varmen.
Bland havregryn, grahamsmel, vaniljepulver og bagepulver sammen i en skål og vend i dadel- og æggeblandingen. Vend chokoladen i.
Smør en springform på cirka 24 centimeter og drys med grahamsmel. Kom dejen i.
Skær pærerne i otte både og stik ned i kagen. Bag kagen midt i ovnen i 40 minutter. Tag ud og afkøl på rist. Server lun eller kold med creme fraiche og kokoschips.