-
Sæt ovnen til 175 gr.
-
Smør formene med smør og rasp.
-
Bland mel, kartoffelmel og bagepulver sammen i en skål.
-
Pisk æg og sukker til en tyk og cremet masse.
-
Sigt de tørre ingredienser ned i dejen og vend forsigtigt rundt.
-
Fordel dejen i de 3 forme. Bundene skal bages i ca. 15-20 min. Afkøl bundene.
-
Kom ca. 2 dl piskefløde i en stor skål. Kom kagecremespulver i og pisk, indtil det begynder blive helt stift. Tilføj vaniljesukker.
-
Hæld fløden i lidt ad gangen, imens du pisker. Vend til sidst den tyrkiske yoghurt i.
-
Vask bærrene og skær jordbærerne ud i mindre stykker.
-
Placer den første bund på fadet, fordel ⅓ del af cremen, og fordel ⅓ del af bærrene.
-
Gør det samme med næste bund og så fremdeles, indtil du er færdig.
-
Drys til sidst lidt flormelis over bærrene.
-
Bon appetit!