-
Sæt ovnen på 175 grader.
-
Smelt smørret.
-
Kom æg og sukker i en skål og pisk til skum.
-
Bland hvedemel og bagepulver i en skål og vend i æggesnapsen. Rør smørret heri.
-
En springform på 24 cm smøres og drysses med mel eller rasp.
-
Kom dejen heri og sæt midt i ovnen. Bag kagen i 30 minutter.
-
Tag ud og pres saften fra appelsinen ud over kagen. Afkøl helt.
-
Kom sukker og vaniljekorn i en afkølet gryde. Mas sukker og vaniljekorn sammen med bagsiden af en ske, så fordeler vaniljen sig nemmest i hele cremen.
-
Kom mælk, æggeblommer og majsstivelse i gryden og pisk alt sammen.
-
Sæt gryden på komfuret og rør, indtil cremen tykner. Tag cremen af varmen, og pisk den godt igennem.
-
Læg film over cremen, ikke skålen, men cremen, så den ikke får skind. Afkøl helt.
-
Pisk den nu kolde creme igennem, pisk fløden til skum og vend den i cremen. Kommes på kagen og pyntes med jordbær.
-
Drys mandelflager over og servér.
-
Tip: Kom også revet appelsinskal på kagebunden, hvis du elsker smagen af appelsin.
-
Færdigt arbejde.