Hvis du leder efter den bedste opskrift på nem cheesecake med brombær og blåbær, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Knus kiksene. For eksempel ved at komme dem i en pose, du ruller over med en kagerulle.
Smelt smørret i en gryde uden at brune.
Tag fra komfuret og rør kagesmuldret heri.
Dæk bunden af en aflang springform (Vores form er ca. 11 gange 35 cm. Men den kan også være rund) med bagepapir og fordel kageblandingen i. Lad afkøle helt.
Kom mascarpone og creme fraiche i en skål sammen med flormelis og citronskal. Pisk med elpisker til en fast masse.
Fordel cremen på bunden. Pynt med bær og citronskal. Pak i film og stil i køleskab i mindst tre timer.
Bemærk: Opskriften fungerer kun med creme fraiche 38%.
Knus kiksene. For eksempel ved at komme dem i en pose, du ruller over med en kagerulle.
Smelt smørret i en gryde uden at brune.
Tag fra komfuret og rør kagesmuldret heri.
Dæk bunden af en aflang springform (Vores form er ca. 11 gange 35 cm. Men den kan også være rund) med bagepapir og fordel kageblandingen i. Lad afkøle helt.
Kom mascarpone og creme fraiche i en skål sammen med flormelis og citronskal. Pisk med elpisker til en fast masse.
Fordel cremen på bunden. Pynt med bær og citronskal. Pak i film og stil i køleskab i mindst tre timer.
Bemærk: Opskriften fungerer kun med creme fraiche 38%.