Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pærekage med valnødder

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Pærekage med valnødder
  • Pærekage med valnødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} store æg
  • 2 store æg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 2 dl sukker
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 1.5 dl hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tb bagepulver
  • 1 tb bagepulver
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g valnøddekerner
  • 100 g valnøddekerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologisk citron
  • 1 økologisk citron
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pærer
  • 2 pærer
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 125 g smør
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hele valnødder
  • 25 - 50 g hele valnødder
  • kardemomme
  • kardemomme
  • vanillesukker
  • vanillesukker

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Pisk æg og sukker sammen i en skål. Bland hvedemel og bagepulver sammen i en skål, og vend i.

Hak valnøddekernerne fint, og vend i dejen. Riv citronen fint, kun den gule skal, ned i dejen, og vend rundt.

Kom dejen i en smurt og meldrysset lille bradepande på ca. 20x28 cm.

Skær pærer i runde skiver, og fordel i dejen. Drys hele valnødder herpå. Skær smørret i tynde skiver, og fordel over hele kagen.

Sæt kagen midt i ovnen, og bag den i 25-30 minutter.