Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hjemmelavet is med pistacie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 120 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(120 * numberOfPeopleRatio <2)] }} pistacienød
  • 120 g pistacienød
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(3 * numberOfPeopleRatio <2)] }} æg
  • 3 æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} sukker
  • 1 dl. sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} vaniljesukker
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} piske-fløde
  • 5 dl. piske-fløde

Tilberedning

Gem 40 g pistaciekerner til drys. Hak resten superfint eller mal i en kværn. Kom æg og sukker samt vaniljesukker i en skål og pisk skummende. Kom fløden i en anden skål og pisk til let flødeskum. Vend hakkede pistaciekerner i æggesnapsen og vend til sidst fløden i. Rør isen i en ismaskine og kom i en skål. Drys pistaciekerner over og sæt i fryseren eller server. Uden ismaskine: Behold ismassen i en stor skål, dæk med film og sæt i fryseren. Pisk igennem efter en time. Gentag efter yderligere en time. Tip: Du kan naturligvis bytte pistacienødder ud med mandler eller valnøddekerner. Vi har testet med ristede helt afkølede hasselnøddekerner. Mums!