Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hjemmelavet is med pistacie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 120 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pistacienødder
  • 120 g pistacienødder
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 3 æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vaniljesukker
  • 1 spsk vaniljesukker
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 5 dl piskefløde

Tilberedning

Gem 40 g pistaciekerner til drys. Hak resten superfint eller mal i en kværn.

Kom æg og sukker samt vaniljesukker i en skål og pisk skummende. Kom fløden i en anden skål og pisk til let flødeskum. Vend hakkede pistaciekerner i æggesnapsen og vend til sidst fløden i.

Rør isen i en ismaskine og kom i en skål. Drys pistaciekerner over og sæt i fryseren eller server.

Uden ismaskine: Behold ismassen i en stor skål, dæk med film og sæt i fryseren. Pisk igennem efter en time. Gentag efter yderligere en time.

Tip: Du kan naturligvis bytte pistacienødder ud med mandler eller valnøddekerner. Vi har testet med ristede helt afkølede hasselnøddekerner. Mums!