Gem 40 g pistaciekerner til drys. Hak resten superfint eller mal i en kværn.
Kom æg og sukker samt vaniljesukker i en skål og pisk skummende. Kom fløden i en anden skål og pisk til let flødeskum. Vend hakkede pistaciekerner i æggesnapsen og vend til sidst fløden i.
Rør isen i en ismaskine og kom i en skål. Drys pistaciekerner over og sæt i fryseren eller server.
Uden ismaskine: Behold ismassen i en stor skål, dæk med film og sæt i fryseren. Pisk igennem efter en time. Gentag efter yderligere en time.
Tip: Du kan naturligvis bytte pistacienødder ud med mandler eller valnøddekerner. Vi har testet med ristede helt afkølede hasselnøddekerner. Mums!
Gem 40 g pistaciekerner til drys. Hak resten superfint eller mal i en kværn.
Kom æg og sukker samt vaniljesukker i en skål og pisk skummende. Kom fløden i en anden skål og pisk til let flødeskum. Vend hakkede pistaciekerner i æggesnapsen og vend til sidst fløden i.
Rør isen i en ismaskine og kom i en skål. Drys pistaciekerner over og sæt i fryseren eller server.
Uden ismaskine: Behold ismassen i en stor skål, dæk med film og sæt i fryseren. Pisk igennem efter en time. Gentag efter yderligere en time.
Tip: Du kan naturligvis bytte pistacienødder ud med mandler eller valnøddekerner. Vi har testet med ristede helt afkølede hasselnøddekerner. Mums!