Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Walesboller med brombærskum

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
10 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Brombærpuré
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g brombær (gerne frosne)
  • 250 g brombær (gerne frosne)
  • {{ 175 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 175 g sukker
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 5 dl piskefløde
  • Walesboller
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 5 dl vand
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 250 g smør
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 300 g hvedemel
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 5 æg
  • Hvid glasur
  • {{ 175 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g flormelis
  • 175 g flormelis
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 75 dl vand

Tilberedning

Kom brombær og sukker i en gryde og kog 1 minut. Stil i køleskab til næste dag. Sæt ovnen på 200 grader varmluft. walesboller: Kom vand og smør i en gryde. Smelt smør i vandet, og bring i kog. Rør melet i gryden og lad det hele bages godt af. Rør rundt. Tag gryden af varmen og tilsæt sammenpisket æg lidt ad gangen. Rør til dejen er blank. Fyld dejen i en sprøjtepose (gerne med kruset sprøjtetyl) og sprøjt ud på bageplade med bagepapir (ca. 8 cm i diameter). Alternativt sættes dejen på pladen med 2 skeer. Bag bollerne i cirka 25 minutter. brombærskum: Pisk fløden næsten stiv, vend brombærpuréen i. (Bemærk at syren i brombærrene gør at fløden stivner helt). Flæk walesbollerne og sprøjt brombærskum i. Kog vandet til glasuren op og rør flormelis i. Glaser walesbollerne med den lune glasur.