Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Walesboller med brombærskum

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
10 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(250 * numberOfPeopleRatio <2)] }} brombær (gerne frosne)
  • 250 g brombær (gerne frosne)
  • {{ 175 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(175 * numberOfPeopleRatio <2)] }} sukker
  • 175 g sukker
  • piskefløde
  • piskefløde
  • vand
  • vand
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(250 * numberOfPeopleRatio <2)] }} smør
  • 250 g smør
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(300 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hvedemel
  • 300 g hvedemel
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "", false: "" || ""} [(5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} æg
  • 5 æg
  • {{ 175 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(175 * numberOfPeopleRatio <2)] }} flormelis
  • 175 g flormelis
  • vand
  • vand

Tilberedning

Kom brombær og sukker i en gryde og kog 1 minut. Stil i køleskab til næste dag. 

Sæt ovnen på 200 grader varmluft. 

Kom vand og smør i en gryde. Smelt smør i vandet, og bring i kog. 

Rør melet i gryden og lad det hele bages godt af. Rør rundt. 

Tag gryden af varmen og tilsæt sammenpisket æg lidt ad gangen. Rør til dejen er blank. 

Fyld dejen i en sprøjtepose (gerne med kruset sprøjtetyl) og sprøjt ud på bageplade med bagepapir (ca. 8 cm i diameter). Alternativt sættes dejen på pladen med 2 skeer. 

Bag bollerne i cirka 25 minutter.

Pisk fløden næsten stiv, vend brombærpuréen i. (Bemærk at syren i brombærrene gør at fløden stivner helt). 

Flæk walesbollerne og sprøjt brombærskum i. 

Kog vandet til glasuren op og rør flormelis i. 

Glaser walesbollerne med den lune glasur.