-
Kom brombær og sukker i en gryde og kog 1 minut. Stil i køleskab til næste dag.
-
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
-
Kom vand og smør i en gryde. Smelt smør i vandet, og bring i kog.
-
Rør melet i gryden og lad det hele bages godt af. Rør rundt.
-
Tag gryden af varmen og tilsæt sammenpisket æg lidt ad gangen. Rør til dejen er blank.
-
Fyld dejen i en sprøjtepose (gerne med kruset sprøjtetyl) og sprøjt ud på bageplade med bagepapir (ca. 8 cm i diameter). Alternativt sættes dejen på pladen med 2 skeer.
-
Bag bollerne i cirka 25 minutter.
-
Pisk fløden næsten stiv, vend brombærpuréen i. (Bemærk at syren i brombærrene gør at fløden stivner helt).
-
Flæk walesbollerne og sprøjt brombærskum i.
-
Kog vandet til glasuren op og rør flormelis i.
-
Glaser walesbollerne med den lune glasur.
-
Færdigt arbejde.