Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagt fåreost med syltede rabarber

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rabarber
  • 200 g rabarber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 2 spsk olie
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 3 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æblecidereddike
  • 1 spsk æblecidereddike
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk rugbrød
  • 4 sk rugbrød
  • smør
  • smør
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g corsica fåreost
  • 250 g corsica fåreost
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl salatblade
  • 2 dl salatblade
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm agurk
  • 12 cm agurk
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mandelflager
  • 4 spsk mandelflager

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Skær rabarber i små stykker. Svits rabarber i olie i en lille gryde. Kom honning og eddike i og vend rundt. Lad simre i et par minutter, imens der røres. Honning branker let. Krydr med salt og peber. Tag fra varmen og læg låg på. Lad afkøle og mørne. Smør brødet og læg det på en bradepande med bagepapir. Skær osten i fire skiver og kom på brødet. Sæt i ovnen. Når osten begynder at smelte let efter cirka fem minutter, er den klar. Anret salaten på fire tallerkener. Skær agurk i tynde skiver og fordel henover sammen med mandler. Læg brød med ost på og server.