Flæk de engelske muffins og steg dem med skærefla den neda d i smør på en pande.
Tag op og steg skinken sprød på panden og fordel på hver muffin.
Kom eddike og salt i det kogende vand. Skru ned, så vandet kun simrer.
Slå ægget ud i en lille kop. Hæld nu forsigtigt ægget i vandet. Saml det let med hulskeen. Du kan pochere to æg ad gangen. Lad dem simre i cirka 3 minutter.
Varm saucen op i en gryde. Læg det pocherede æg på skinken. Fordel lidt hollandaisesauce herpå og drys med chili og rucola.
Flæk de engelske muffins og steg dem med skærefla den neda d i smør på en pande.
Tag op og steg skinken sprød på panden og fordel på hver muffin.
Kom eddike og salt i det kogende vand. Skru ned, så vandet kun simrer.
Slå ægget ud i en lille kop. Hæld nu forsigtigt ægget i vandet. Saml det let med hulskeen. Du kan pochere to æg ad gangen. Lad dem simre i cirka 3 minutter.
Varm saucen op i en gryde. Læg det pocherede æg på skinken. Fordel lidt hollandaisesauce herpå og drys med chili og rucola.