Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Eggs Benedict i engelske muffins

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Irmas English økologiske muffins
  • 2 Irmas English økologiske muffins
  • Smør
  • Smør
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tynde skiver kogt eller let røget skinke
  • 200 g tynde skiver kogt eller let røget skinke
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vand
  • 1.5 l vand
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk. hvidvinseddike
  • 3 tsk. hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk. fint salt
  • 1 tsk. fint salt
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} store æg
  • 4 store æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} glas Irmas hollandaisesauce
  • 1 glas Irmas hollandaisesauce

Tilberedning

Sæt en gryde med vand over. Tag en hulske frem. Flæk de engelske muffins og steg dem med skærefla den neda d i smør på en pande. Tag op og steg skinken sprød på panden o g fordel på hver muffin. Kom eddike og salt i det kogende vand. Skru ned, så vandet kun simrer. Slå ægget ud i en lille kop. Hæld nu forsigtigt ægget i vandet. Saml det let med hulskeen. Du kan pochere to æg ad gangen. La d dem simre i cirka 3 minutter. Varm saucen op i en gryde. Læg det pocherede æg på skinken. Fordel lidt hollandaisesauce herpå og drys med chili og rucola.