Hvis du leder efter den bedste opskrift på green white, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
1⁄4 liter piskefløde opvarmes til ca. 50 grader.
125 g hakket hvid chokolade af høj kvalitet opløses heri. Sørg for at al chokoladen er opløst. Opbevares på køl og rystes inden brug.
I en shaker kombineres alle ingredienser, undtagen lakridsroden. Shakeren fyldes helt med is og rystes hårdt i ca. 15 sekunder. Derefter sies det op i et afkølet cocktailglas.
125 g hakket hvid chokolade af høj kvalitet opløses heri. Sørg for at al chokoladen er opløst. Opbevares på køl og rystes inden brug.
I en shaker kombineres alle ingredienser, undtagen lakridsroden. Shakeren fyldes helt med is og rystes hårdt i ca. 15 sekunder. Derefter sies det op i et afkølet cocktailglas.