Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Champagnedrink med citrus

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Cool citrus-champagne-cocktail
  • Cool citrus-champagne-cocktail
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fl Louis Laurent Brut
  • 1 fl Louis Laurent Brut

Tilberedning

Skær citrusfrugterne i både, og pres saften ned i en lille gryde. Kom skal, sukker og vand heri. Kog op, og lad simre 3 minutter. Tag af komfuret, og lad trække i 15 minutter. Tag nu skallerne op, og afkøl lagen helt. Opbevar i køleskabet. Der skal ca. 2 tsk citruslage i hvert glas, før du fylder op med champagne. Resten af lagen holder sig fint i køleskabet og kan dryppes på is eller lagkagebunde.