Se hvordan du laver champagnedrink med citrus. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Skær citrusfrugterne i både, og pres saften ned i en lille gryde. Kom skal, sukker og vand heri. Kog op, og lad simre 3 minutter.
Tag af komfuret, og lad trække i 15 minutter. Tag nu skallerne op, og afkøl lagen helt. Opbevar i køleskabet.
Der skal ca. 2 tsk citruslage i hvert glas, før du fylder op med champagne. Resten af lagen holder sig fint i køleskabet og kan dryppes på is eller lagkagebunde.
Skær citrusfrugterne i både, og pres saften ned i en lille gryde. Kom skal, sukker og vand heri. Kog op, og lad simre 3 minutter.
Tag af komfuret, og lad trække i 15 minutter. Tag nu skallerne op, og afkøl lagen helt. Opbevar i køleskabet.
Der skal ca. 2 tsk citruslage i hvert glas, før du fylder op med champagne. Resten af lagen holder sig fint i køleskabet og kan dryppes på is eller lagkagebunde.