Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Cucumber cooler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Iskoldt vand
  • 4 dl Iskoldt vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Økologisk agurk
  • 1 Økologisk agurk
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} Isterninger
  • 8 Isterninger
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Vand
  • 6 dl Vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Citronsaft
  • 2 spsk Citronsaft
  • Mynte til pynt
  • Mynte til pynt
  • Isterninger
  • Isterninger

Tilberedning

Kom vand og isterninger i en skål. Høvl fire lange skiver agurk og læg i isvandet. Stil i køleskab. Ved at ligge i isvand i 30 minutter bliver agurken meget sprød og pynter fint i glasset. Riv resten af agurken og kom i en skål med vand og mynte. Stil i køleskab i 30 minutter. Hæld den revne agurk og agurkevand gennem en sigte og pres agurken tør (brug fx agurken i en salat). Smag agurkevandet til med citronsaft og honning. Server med mynte og isterninger. Spæd eventuelt med danskvand.

Server med saltede tortillachips.

Kilde: Irma Krydderiet 4, 2016