Smoothie lavet på frosne solbær, banan, letmælksyoghurt og æblejuice. En dejlig smoothie med en flot farve og skøn smag. Se opskriften her.
Tilberedning
Kom alle ingredienserne i en blender og blend cremet. Smag evt. til med lidt kanel.Hvis frosne bær anvendes i retter der ikke opvarmes, anbefaler Fødevarestyrelsen at bærerne får et opkog før anvendelse. Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op. Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af.
Kom alle ingredienserne i en blender og blend cremet. Smag evt. til med lidt kanel.Hvis frosne bær anvendes i retter der ikke opvarmes, anbefaler Fødevarestyrelsen at bærerne får et opkog før anvendelse. Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op. Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af.