-
Torsken skæres ud i 4 stykker og krydres med salt og lægges i en bradepande.
-
Bradepanden filmes og stilles i en forvarmet ovn ved 60° i ca. 40 minutter.
-
Spidskålen brækkes ud i blade, stilken skæres fra. Stilkene tilberedes i lidt saltet vand ved servering. Bladene udstikkes 28 stk.
-
Sukkerærterne vaskes og varmes i let saltet vand ved servering.
-
Ærterne pilles og lunes i let saltet vand ved servering.
-
20 små flotte blade estragon plukkes og gemmes til pynt.
-
De resterende blade plukkes og blendes med olie og olien sigtes igennem et klæde.
-
Fiskefonden koges ned til det halve og fløden tilsættes og smørret blendes i.
-
Saucen smages til med salt og æbleeddike.
-
Torsken, spidskålstilkene, sukkerærter og ærterne lægges på.
-
Retten pyntes af med de udstukkede kålblade.
-
Bon appetit!