-
Kog ris efter anvisningen på emballagen.
-
Skræl gulerødder, og skær dem i strimler. Del broccoli i buketter, og skær stokken i strimler.
-
Rens peberfrugt, og skær den i strimler. Pil
løg, og skær dem i tynde både. Pil og skær hvidløg i skiver.
-
Opvarm en wok eller dyb pande med lidt olie, og steg løg i et par minutter, til de bliver klare.
-
Tilsæt gulerødder, broccoli, peberfrugt og hvidløg, og lynsteg fortsat i 3-4 minutter.
-
Tag det væk fra varmen, og smag til med østerssauce, chilisauce, sojasauce og evt. sesamolie.
-
Opvarm lidt olie på en pande. Tjek med et
stykke tørret nudel, om olien er varm nok til fritering – olien må dog ikke ryge.
-
Steg lidt nudler ad gangen, til de puffer op og bliver sprøde. Afdryp på fedtsugende papir. Krydr med salt og evt. chili.
-
Vend plukket koriander i retten, og anret den i portionsskåle toppet med friterede nudler. Servér med ris og limefrugt.
-
Så er der serveret!