-
Tænd ovnen på 200 grader.
-
Skræl gulerødder, og skær dem i bjælker.
-
Pil løg, og skær dem i skiver.
-
Hak hvidløg.
-
Skyl, pluk og hak grønkål.
-
Rens blomkål, og del den i små buketter.
-
Vend gulerødder sammen med løg, hvidløg, grønkål, blomkål og 3 spsk. olie.
-
Skær tofu i små tern, og vend dem i karry, salt og 1spsk. olie.
-
Fordel grøntsagerne i en mellemstor bradepande, og top med tofu.
-
Bag retten i ovnen i 25 minutter.
-
Træk yderbladene af majskolben, og fjern også de lange tråde.
-
Skær majskornene af med en skarp kniv.
-
Drys majskornene over grøntsagerne i bradepanden, når der er 5 minutter tilbage af bagetiden.
-
Servér retten med cremefraiche, evt. smagt til med lidt hvidløg, salt og peber.
-
Byd brød eller kogt quinoa til.
-
Bon appetit!