Se opskriften på røget ørred med hytteost og blomsterkarse. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Skindet på ørreden fjernes og kødet plukkes og krydres med salt.Radiserne skæres ud i tynde skiver på et mandolinjern og lægges i isvand. Dild plukkes ud i små kviste og lægges i isvand.Hytteost skylles i koldt vand. Vandet sigtes fra og hytteosten lægges ud på et viskestykke og tørres fri for vand og krydres med salt.Tomater skæres i skiver og krydres med salt. Blomsterkarsen (alm. karse kan også bruges) nippes og skylles i koldt vand.Ørreden og tomater lægges på, drys med hytteost, pynt af med radiser, dild og blomsterkarse.
Skindet på ørreden fjernes og kødet plukkes og krydres med salt.Radiserne skæres ud i tynde skiver på et mandolinjern og lægges i isvand. Dild plukkes ud i små kviste og lægges i isvand.Hytteost skylles i koldt vand. Vandet sigtes fra og hytteosten lægges ud på et viskestykke og tørres fri for vand og krydres med salt.Tomater skæres i skiver og krydres med salt. Blomsterkarsen (alm. karse kan også bruges) nippes og skylles i koldt vand.Ørreden og tomater lægges på, drys med hytteost, pynt af med radiser, dild og blomsterkarse.