Se hvordan du laver romainesalat med bøffelmozzarella i serranoskinke. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Sæt ovnen på 225 grader.
Pak bøffelmozzarella (komælksmozarella kan også bruges) ind i én eller halvanden skive skinke.
Læg ostene på en bradepande med bagepapir. Men vent med at sætte ind i ovnen.
Riv agurken på den grove side af dit rivejern og pres væden fra. Vend agurken med olivenolie, salt og peber.
Skær eller riv salaten i mindre stykker. Anret salat og agurk med olie på fire tallerkener. Drys oregano henover.
Sæt osten i ovnen.
Kig til den efter 2 minutter. Hvis osten er lige ved at smelte, tag ud og læg på salaten.
Hvis ikke, giv den ½ minut mere. Hold godt øje.
Nyd den lune ostepakke med salat og godt brød.
Sæt ovnen på 225 grader.
Pak bøffelmozzarella (komælksmozarella kan også bruges) ind i én eller halvanden skive skinke.
Læg ostene på en bradepande med bagepapir. Men vent med at sætte ind i ovnen.
Riv agurken på den grove side af dit rivejern og pres væden fra. Vend agurken med olivenolie, salt og peber.
Skær eller riv salaten i mindre stykker. Anret salat og agurk med olie på fire tallerkener. Drys oregano henover.
Sæt osten i ovnen.
Kig til den efter 2 minutter. Hvis osten er lige ved at smelte, tag ud og læg på salaten.
Hvis ikke, giv den ½ minut mere. Hold godt øje.
Nyd den lune ostepakke med salat og godt brød.