Hvis du leder efter den bedste opskrift på kokossuppe med spidskål, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Skær løg i mindre stykker og svits med friskrevet ingefær i en gryde med olie.
Skær 1 1⁄2 spidskål i skiver og kom i gryden sammen med kokosmælk, bouillon og krydderier. Fyld dåsen med kokosmælk med vand to gange og kom i gryden. Lad simre i 10 minutter.
Blend suppen jævn og smag til med salt, peber og limesaft.
Skær peberfrugten i helt små tern og spidskål i strimler. Kom i suppen sammen med hakket koriander og server.
Tip:Små stykker stegt kylling eller kammuslinger er godt i suppen.
Skær løg i mindre stykker og svits med friskrevet ingefær i en gryde med olie.
Skær 1 1⁄2 spidskål i skiver og kom i gryden sammen med kokosmælk, bouillon og krydderier. Fyld dåsen med kokosmælk med vand to gange og kom i gryden. Lad simre i 10 minutter.
Blend suppen jævn og smag til med salt, peber og limesaft.
Skær peberfrugten i helt små tern og spidskål i strimler. Kom i suppen sammen med hakket koriander og server.
Tip:Små stykker stegt kylling eller kammuslinger er godt i suppen.