Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kokossuppe med spidskål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 2 spsk ingefær
  • olie
  • olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spidskål
  • 2 spidskål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kokosmælk
  • 1 ds kokosmælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk grøntsagsbouillon
  • 1 spsk grøntsagsbouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tørret ramsløg
  • 1 spsk tørret ramsløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 2 tsk karry
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lime
  • 1 lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rød peber
  • 1 rød peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl koriander
  • 1 dl koriander

Tilberedning

Skær løg i mindre stykker og svits med friskrevet ingefær i en gryde med olie.

Skær 1 1⁄2 spidskål i skiver og kom i gryden sammen med kokosmælk, bouillon og krydderier. Fyld dåsen med kokosmælk med vand to gange og kom i gryden. Lad simre i 10 minutter.

Blend suppen jævn og smag til med salt, peber og limesaft. Skær peberfrugten i helt små tern og spidskål i strimler. Kom i suppen sammen med hakket koriander og server.

Tip:
Små stykker stegt kylling eller kammuslinger er godt i suppen.