Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ravioloni med grillede asparges og gremolata

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "bundt", false: "bundter" || "bundt"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} grøn asparges
  • 1 bundt grøn asparges
  • lidt olivenolie
  • lidt olivenolie
  • 2 pakker ravioloni med ricotta-ost
  • 2 pakker ravioloni med ricotta-ost
  • lidt smør
  • lidt smør
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hakket persille
  • 1 dl. hakket persille
  • revet skal af en økologisk citron
  • revet skal af en økologisk citron
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "fed", false: "fed" || "fed"} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hvidløg
  • 2 fed hvidløg

Tilberedning

Knæk den trævlede nedre del af aspargesen af og smid væk

Gnid lidt olie på aspargesene og grill dem gyldne på grillen - Det tager ikke mange minutter

Kog raviolonien efter anvisning, vend med en klat smør og kom på et fad

Læg asparges på

Bland gremolata