-
Vi bager baconen og brødternene sprøde i ovnen.
-
Det kan du gøre tidligere på dagen, eller i varmluftsovn sammen med kødet til hovedretten.
-
Sæt ovnen på 225 grader.
-
Fordel al bacon på bagepapir på en bradepande, og kom i ovnen.
-
Det tager ikke lang tid.
-
Begynd at holde øje efter 5-6 minutter.
-
Skær brødet i mindre tern, og vend med olie.
-
Spred ud på en bradepande med bagepapir, og bag sprøde og gyldne.
-
Begynd at kikke efter 5-6 minutter.
-
Kom de to æggeblommer i en skål.
-
Hæld lidt efter lidt citronsaft i skålen, imens du rører rundt.
-
Hæld nu olien i lidt efter lidt, imens du pisker let.
-
Pisk rundt, til du får en samlet dressing.
-
Finhak ansjosfilet, og vend i.
-
Smag dressingen til med Worcestershire sauce, citronsaft, salt og peber.
-
Pisk gerne lidt vand i dressingen, hvis den står og bliver for tyk.
-
Del salaten i enkelte blade, og fordel på seks tallerkener.
-
Dryp dressing herover.
-
Fordel til sidst bacon, brødtern og friskhøvlet parmesanost herover.
-
Server straks.
-
Færdigt arbejde.