Se opskriften på minitærter med løg. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Skær smørret i mindre stykker og kom det i en skål. Smuldr smørret sammen med alt melet. Tilsæt salt og saml hurtigt dejen med vandet.Del dejen i 12 stykker og rul til kugler. Smør de 12 metalmuffinforme med lidt smør og tryk dejen ud heri. Dejen skal gå helt op ad kanterne. Stil formen med dej i køleskab i mindst 30 minutter.Sæt ovnen på 200 grader. Tag dejen ud og prik huller i dejen med en gaffel. Forbag dejen midt i ovnen i 10 minutter. Tag ud. Pisk æg sammen i en skål. Vend med cremefraiche og ost og krydr med salt og peber. Fyld æggemassen i de forbagte tærtebunde. Æggemassen må maksimalt fylde 2/3 af bunden.Skær løgene i ca. 1 cm tykke skiver. Læg skiver af løg, der passer i størrelse med formen, på æggefyldet. Pensl løgene med lidt olie og bag tærterne i ca. 25 minutter, indtil godt gyldne. Tag ud og lad stå i 5 minutter. Tag op og server lune.
Skær smørret i mindre stykker og kom det i en skål. Smuldr smørret sammen med alt melet. Tilsæt salt og saml hurtigt dejen med vandet.Del dejen i 12 stykker og rul til kugler. Smør de 12 metalmuffinforme med lidt smør og tryk dejen ud heri. Dejen skal gå helt op ad kanterne. Stil formen med dej i køleskab i mindst 30 minutter.Sæt ovnen på 200 grader. Tag dejen ud og prik huller i dejen med en gaffel. Forbag dejen midt i ovnen i 10 minutter. Tag ud. Pisk æg sammen i en skål. Vend med cremefraiche og ost og krydr med salt og peber. Fyld æggemassen i de forbagte tærtebunde. Æggemassen må maksimalt fylde 2/3 af bunden.Skær løgene i ca. 1 cm tykke skiver. Læg skiver af løg, der passer i størrelse med formen, på æggefyldet. Pensl løgene med lidt olie og bag tærterne i ca. 25 minutter, indtil godt gyldne. Tag ud og lad stå i 5 minutter. Tag op og server lune.