Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Minitærter med løg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Tærtebund
  • Tærtebund
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 125 g smør
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 2.5 dl hvedemel
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grahamsmel
  • 0.5 dl grahamsmel
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 0.5 tsk salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk koldt vand
  • 1 - 2 spsk koldt vand
  • Fyld
  • Fyld
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 2 æg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 18%
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g revet emmentaler
  • 100 g revet emmentaler
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødløg
  • 3 - 4 rødløg
  • olie
  • olie

Tilberedning

Skær smørret i mindre stykker og kom det i en skål. Smuldr smørret sammen med alt melet. Tilsæt salt og saml hurtigt dejen med vandet.

Del dejen i 12 stykker og rul til kugler. Smør de 12 metalmuffinforme med lidt smør og tryk dejen ud heri. Dejen skal gå helt op ad kanterne. Stil formen med dej i køleskab i mindst 30 minutter.

Sæt ovnen på 200 grader. Tag dejen ud og prik huller i dejen med en gaffel. Forbag dejen midt i ovnen i 10 minutter. Tag ud. Pisk æg sammen i en skål. Vend med cremefraiche og ost og krydr med salt og peber. Fyld æggemassen i de forbagte tærtebunde. Æggemassen må maksimalt fylde 2/3 af bunden.

Skær løgene i ca. 1 cm tykke skiver. Læg skiver af løg, der passer i størrelse med formen, på æggefyldet. Pensl løgene med lidt olie og bag tærterne i ca. 25 minutter, indtil godt gyldne. Tag ud og lad stå i 5 minutter. Tag op og server lune.