Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Spinatsuppe med æg og peberrod

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør til stegning
  • 1 spsk smør til stegning
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinat
  • 600 g spinat
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 8 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kyllingefond
  • 1 spsk kyllingefond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 38%
  • 1 dl creme fraiche 38%
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hårdkogte æg
  • 4 hårdkogte æg
  • radiser
  • radiser
  • friskhøvlet peberrod
  • friskhøvlet peberrod
  • Leksand knäckbröd
  • Leksand knäckbröd

Tilberedning

Hak løget og svits i smør i en gryde. Kom skyllet spinat heri sammen med vand. Kog op.

Fisk nogle spinatblade op med en gaffel til pynt.

Kom kyllingefond og cremefraiche i og blend suppen cremet med en stavblender. Eller blend i to omgange i en blender.

Smag suppen til med salt og peber.

Server suppen med æg, radiser, peberrod, knækbrød og smør.