Friske grønne asparges rullet i bacon og stegt på panden. Let og lækker til forretten eller som tilbehør til tapas eller aftensmad. Klik her og se opskriften
Tilberedning
Rul bacon omkring asparges
Varm lidt olivenolie på en pande og rist aspargesene i 5 - 6 minutter
Tilsæt citronsaft og krydr med salt og peber (pas på med salt, da bacon er salt i sig selv)
Færdigt arbejde.
Ingredienser
Antal personer
2{{numberOfPeopleSelected}}
{{number}}
1 pakke bacon
1 pakke bacon
1 bakke frisk asparges
1 bakke frisk asparges
Saft fra ½ citron
Saft fra ½ citron
olivenolie
olivenolie
havsalt og peber
havsalt og peber
Tilberedning
Rul bacon omkring asparges
Varm lidt olivenolie på en pande og rist aspargesene i 5 - 6 minutter
Tilsæt citronsaft og krydr med salt og peber (pas på med salt, da bacon er salt i sig selv)