-
Lad olien blive varm i en pande (ca. 21 cm i diameter) – en pande der kan tåle at komme i ovnen.
-
Tilsæt kødet og steg det ved høj varme og under omrøring i ca. 3 min.
-
Tilsæt de hakkede løg og peber.
-
Steg i yderligere ca. 3 min., tag panden af varmen og lad fyldet køle lidt af.
-
Pisk æg, mælk, ost, kørvel, salt og peber sammen og hæld det over kødet.
-
Bag frittataen på en plade midt i ovnen ca. 25 minutter ved 200 grader.
-
Knæk de nederste seje stykker af de grønne asparges.
-
Flæk aspargesene og kom dem i en gryde med kogende vand.
-
Kog dem i ca. 1 min.
-
Køl straks aspargesene i iskoldt vand og vend dem sammen med de små tomater, rucola, olivenolie, eddike, salt og peber.
-
Færdigt arbejde.