-
Sæt ovnen på 200°
-
Skær torsken i 2 cm store tern og dup rejerne tørre
-
Bland hvidløg, chili og krydderier i en skål og vend torsk og rejer heri, før de ristes 2 min. i hed olie på en pande
-
Hæld citronsaft over og tag panden fra varmen. Krydr med salt
-
Kog nudlerne - Dryp af
-
Læg et lag filodej i bunden af en smurt tærteform og lad den overskydende dej hænge ud over kanten
-
Pensl med smør
-
Læg et nyt lag dej på tværs af den første plade og pensl med smør - Gentages indtil du har 3 lag dej
-
Læg halvdelen af fisk- og skaldyrsfyldet i bunden af formen
-
Skær de kogte nudler over nogle gange og læg halvdelen over fyldet. Drys halvdelen af osten over
-
Processen gentages med resten af fyldet. Læg det sidste lag filodej over og fold dejkanten ind over pakken
-
Vend pakken med bunden opad
-
Hæld resten af smørret over og bag Bstillaen ved 200º i 20 min., indtil den er sprød og gylden
-
Serveres lun skåret i lagkagestykker, gerne med citronbåde
-
Voila!