Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bornholmske saltstegte sild

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sildefileter
  • 300 g sildefileter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk flagesalt
  • 2 tsk flagesalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 1 dl hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rugmel
  • 1 dl rugmel
  • Olie
  • Olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødløg
  • 2 rødløg
  • Grov sennep
  • Grov sennep
  • syltede rødbeder
  • syltede rødbeder

Tilberedning

Gnid sildens kød med salt. Klip finnen af silden, og del hver sild i to lange fileter. Del også disse i to. Vend silden i hvedemel, så i letpisket æg og til sidst i rugmel. Steg silden sprød og gylden i olie på en pande. Skær løgene i skiver og steg bløde i olie på en anden pande. Server sildene med løg, sennep og rødbeder.