Sæt ovnen på 225 grader. Skær kartofler i både og vend med olie og krydderier på et bagepapir. Spred ud og bag møre og gyldne. Kig efter 20 minutter. Optø grønkålen og pres al væde fra. Rør med yoghurt, mynte og lidt revet hvidløg. Skær kødet i tern og steg gyldent i olie. Krydr med salt, peber og paprika. Lun brødet. Skær løg i skiver. Saml brødet omkring fyldet og nyd. Server evt. med oliven til.
Sæt ovnen på 225 grader. Skær kartofler i både og vend med olie og krydderier på et bagepapir. Spred ud og bag møre og gyldne. Kig efter 20 minutter. Optø grønkålen og pres al væde fra. Rør med yoghurt, mynte og lidt revet hvidløg. Skær kødet i tern og steg gyldent i olie. Krydr med salt, peber og paprika. Lun brødet. Skær løg i skiver. Saml brødet omkring fyldet og nyd. Server evt. med oliven til.