Nem og lækker opskrift på aubergine med gedeost og tomatcoulis. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Del tomaterne og fjern kernerne. Skær dem i tern og vend dem i en skål med skalotteløg, citron, basilikum, salt og peber.
Skær auberginen i skiver og steg dem og hvidløg på en pande i lidt varm olivenolie. Når de er gyldne på begge sider, tages de fra og lægges på fedtsugende papir.
Læg auberginerne i lag med skiver af gedeost og server med den gode tomatcoulis.
Del tomaterne og fjern kernerne. Skær dem i tern og vend dem i en skål med skalotteløg, citron, basilikum, salt og peber.
Skær auberginen i skiver og steg dem og hvidløg på en pande i lidt varm olivenolie. Når de er gyldne på begge sider, tages de fra og lægges på fedtsugende papir.
Læg auberginerne i lag med skiver af gedeost og server med den gode tomatcoulis.