Hvis du leder efter den bedste opskrift på omelet med smørstegte asparges og shitake, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Gør aspargesene i stand. Lad dem stege i smør ved svag varme, til de er møre, maks. 10 minutter. Tag dem op.
Skru op for varmen, og svits svampene i smør. Tag dem op.
Pisk æg, mælk, lidt salt og peber sammen.
Smelt smør på panden. Hæld blandingen i. Lad blandingen stivne let i kanterne, og træk så den stivnede masse ind mod midten af panden. Gentag en gang, skru ned for varmen, og lad omeletten stivne.
Server omeletten med asparges og svampe. Pynt med persille.
Gør aspargesene i stand. Lad dem stege i smør ved svag varme, til de er møre, maks. 10 minutter. Tag dem op.
Skru op for varmen, og svits svampene i smør. Tag dem op.
Pisk æg, mælk, lidt salt og peber sammen.
Smelt smør på panden. Hæld blandingen i. Lad blandingen stivne let i kanterne, og træk så den stivnede masse ind mod midten af panden. Gentag en gang, skru ned for varmen, og lad omeletten stivne.
Server omeletten med asparges og svampe. Pynt med persille.