-
Rens blomkål, og snit den i tynde skiver.
Skyl og hak krydderurter.
Hak kapers.
Vend krydderurter og kapers sammen med blomkål i en skål.
Riv citronskallen fint, pres saften fra citronen, og vend det i salaten sammen med olie.
-
Tænd ovnen på 150°.
Kog mandler, vand og salt op på en pande, til saltet sætter sig på mandlerne.
Hæld mandlerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Afkøl mandlerne, hak dem, og drys dem over blomkålssalaten.
Skru ovnen op på 200°, så den er klar til dild-dellerne.
-
Rør mayonnaise og cremefraiche sammen. Hak cornichoner, kapers og krydderurter, og rør dem i. Smag tatarsaucen til med sennep, friskpresset citronsaft, salt og peber.
-
Varm Dild-dellerne i ovnen i 10-12 minutter, og servér med blomkålssalat og tatarsauce.
-
Færdigt arbejde.