Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Frikadellesandwich

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} burgerboller
  • 4 - 6 burgerboller
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} frikadeller
  • 6 - 8 frikadeller
  • Råmarineret rødkål
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødkål
  • 0.5 rødkål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rapsolie
  • 2 spsk rapsolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk saft af citron
  • 1 spsk saft af citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt og peber
  • 1 tsk salt og peber
  • Hurtigsyltede agurker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} agurk
  • 1 agurk
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æbleeddike
  • 0.5 dl æbleeddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 tsk salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rosenpeber
  • 1 spsk rosenpeber

Tilberedning

Råmarineret rødkål:
Ved snittet rødkål med lidt rapsolie, citronsaft, salt og peber

Hurtigsyltede agurker:
Skær en agurk i to eller tre dele. Og skær herefter delene på langs så tyndt som muligt. Varm 1/2 dl æbleeddike med 1 spsk. sukker, 1 tsk. salt og en lille håndfuld røde peberkorn. Når salt og sukker er opløst, hælder du den varme lage over agurkerne og vender hurtigt rundt.

Smør mayonnaise på over- og underbolle, læg rødkål på underbollen, del 1-2 frikadeller og top med agurkesalaten og lidt frisk brøndkarse.

irmapigen

Andre opskrifter