Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Frikadellesandwich

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(1 * numberOfPeopleRatio <2)] }} -
  • 1 g -

Tilberedning

Ved snittet rødkål med lidt rapsolie, citronsaft, salt og peber.  

Skær agurk i to eller tre dele og skær herefter delene på langs så tyndt som muligt.

Varm æbleeddike med sukker, salt og en lille håndfuld røde peberkorn.

Når salt og sukker er opløst, hælder du den varme lage over agurkerne og vender hurtigt rundt.  

Smør mayonnaise på over- og underbolle, læg rødkål på underbollen, del 1-2 frikadeller og top med agurkesalaten og lidt frisk brøndkarse.