-
Pil og hak hvidløg fint. Skyl, pluk og hak persille. Rør kødet med hvidløg, persille, paprika, stødt koriander og lidt salt.
-
Form det med fingrene til aflange kødboller. Steg dem i 2-3 spsk. olivenolie på en pande i 6-7 minutter, til de er netop gennemstegte.
-
Pil og skær rødløg i tern. Vend rødløg med
stødt koriander, knust chili, lidt eddike og olivenolie.
-
Rør yoghurt med salt, peber, citronsaft,
spidskommen og olivenolie.
-
Skyl og skær salat i grove strimler. Skyl agurk, og skær den i skiver. Skyl tomater, og skær dem i tern.
-
Lun pitabrød i ovnen eller på en brødrister. Spis pitabrødene med kebab, sprødt grønt, marineret rødløg og yoghurtdressing.
-
Færdigt arbejde.