Læg grillspyd i træ i koldt vand i 20 minutter. Så bliver de ikke så sorte på grillen.
Hak persilleblade fint og kom i en skål. Riv hvidløg heri og krydr med paprika, salt og peber. Vend godt sammen med kødet. Form nu farsen til tykke pølser og træk på pind. Der kan laves 6-8 kafta af denne fars.
Læg på fad, dæk med film, og stil i køleskab i 30 minutter. De skal lige blive faste. Pensl med olie og grill, til de er gennemstegte. Vend flere gange undervejs. Det tager ca. 15 min. Lun brød på grillen, anret og server.
Læg grillspyd i træ i koldt vand i 20 minutter. Så bliver de ikke så sorte på grillen.
Hak persilleblade fint og kom i en skål. Riv hvidløg heri og krydr med paprika, salt og peber. Vend godt sammen med kødet. Form nu farsen til tykke pølser og træk på pind. Der kan laves 6-8 kafta af denne fars.
Læg på fad, dæk med film, og stil i køleskab i 30 minutter. De skal lige blive faste. Pensl med olie og grill, til de er gennemstegte. Vend flere gange undervejs. Det tager ca. 15 min. Lun brød på grillen, anret og server.